fredag 19. desember 2008

Til og fra horestrøket.

Nyttige tips, egentlig ment for folk i dop-bransjen, men like nyttige for oss. Hvis det er EN snut som følger etter deg, er etpar 90 graders turnarounds nok til å avsløre svinet. Når du kjenner ham igjen, vink.



Naturligvis, de KAN plassere ting på bilen din som gjør den sporbar (lån bil altså, ikke leiebil. Leiebiler er sansynligvis sporbare allerede), men den biten jobber vi allerede med. Vi vil ha en sak der skjult overvåkingsutstyr taes i bruk for å avdekke kriminalitet som kan løses på stedet med forelegg. Dvs uten bistand av advokat.

HVIS du kommer over slikt utstyr på din bil, ikke ta det av og skrik i media. Kjør inn på en parkeringsplass, flytt over til en annen bil, og kjør. Eller ta det med hjem og la dem spore bossbilen.

Det er lov å kaste deler av din egen bil, og hvis du finner noe på din egen bil som ikke er ditt, er det ikke ditt problem. Du kan kaste det. Eller gi det bort. Send det i posten.

3 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Hvis du finner sporingsutstyr på bilen din, okke lek leker med det. Sørg for å ødelegge det skikkelig. Husk at de har et budsjett, og slikt utstyr koster penger. Ødelegg det. Brenn det, knus det, få det ut av sirkulasjon. Helt bort.

    Faen, ikke la dem bruke det flere ganger. Bort med det. Et bål, eller noe. Helvete.

    Men de kan da faen ikke bruke slikr mot oss? de må ha rettskjennelse for å bruke såmt? Å bli kvitt en spaner er jo ingen kunst, bare å stanse i et kryss det. Enten må han forbi, eller stanse foran eller bak, kjør frem og blink feil veg. Blink rett og sving. Følger han etter? Jammen da er det snut da. Kast ut kjerringa.

    SvarSlett
  3. La oss si at du finner sporingsutstyr på din bil, og du moser det til helvete, og at det koster noen titusener, ja hva så? Er det ditt problem? Du kan bare tro at det er noe naboungene har tapet på bilen din for å leke terrorister (mange mørkhudede i ditt distrikt) så du røsker det av og hiver det på bålet.

    Men, det er alltid greit å sløse med tiden deres, så hvis du kan få det på en tur til et forbrenningsanlegg, gjør det. Du kan også overta skiten. Heng det på veggen og kall det kunst. Da må de innrømme for å få det tilbake.

    Det er fett.

    SvarSlett