torsdag 18. desember 2008

Introduksjon og formål

Kjære brødre; Fra nyttår vil politikerene og byråkratene ta fra oss retten til å kjøpe sex. Ikke bare i Norge, men i hele verden. Jens, Kristin og de andre skinnhellige små rottejævlene vil altså sitte i lille Norge, og bestemme hvem vi skal kunne pule i Thailand, og på hvilken måte dette skal skje.

Det akter vi ingenlunde å finne oss i.

Aksjonsgruppa bak denne bloggen akter å legge ut tips og råd, som hvordan oppdage spanere, riste av biler som følger etter deg bort fra horestrøket uten å bryte fartsgrenser eller andre trafikkregler, hvordan man enkelt setter opp feller som stiller politiet i et meget dårlig lys dersom de forsøker å buste deg i ditt eget hjem, og andre nyttig informasjon. Hva politiet faktisk kan gjøre, for eksempel. Som mange av oss vet, er det betraktelig mindre enn de liker å gi inntrykk av.

Vi jobber også med å sette opp en forsikringspool, som vil gi økonomisk støtte og betale for advokat og andre utgifter dersom en Bror i kjødet blir tatt og må forsvare seg i retten.

Bloggen er foreløbig åpen for kommentarer. Når vi har fått sondert terrenget litt nøyere og aner konturene av et nettverk, vil vi flytte til en ny adresse og kun beholde denne som et kontaktforum for nye medlemmer.

Ikke post telefonnummer, epost og lignende til deg selv eller selgere på denne bloggen, ikke selg deg selv via denne bloggen.

Husk: SAMMEN ER VI STERKE!

2 kommentarer:

  1. Jeg synes sexkjøp av en kvinne som virkelig syns det er greit å selge sex og ikke har noen bakmenn, skal få lov til det i lukket bordell. Syns ikke noe om sexkjøp rett fra gata av narkomane eller folk på tvang. Og jeg er kvinne

    SvarSlett
  2. Her bryr vi oss ikke om hva folk har gjort, eller vil gjøre, her holder vi oss til prinsipper.

    Nei JEG vil ikke selge kuken min til en gammel sur faen på Tynset eller slike områder, MEN, hvis andre vil gjøre det... go for it. Det er ikke jeg som skal ta slike avgjørelser.

    Hvis en dame vil selge seg på gata i oslo, det har ikke jeg noe med.

    Jeg kan naturligvis (som vi i aksjonsgruppa gjør) støtte heroin til heroinister, og det gjør vi. Lenge før alt annet er forsøkt og oppgitt, dess før vi får dem over på legalt gratis dop dess bedre er det, men det er uansett ikke statens oppgave å passe på hvordan folk skaffer seg sex.

    Lover mot bakmenn og menneskehandel og whatever har vi allerede, At man ikke kan overholde en lov er ingen grunn til å lage en ny.

    Dette minner stygt pom loven som forbyr oss å forsøke å få sex med mindreårige via PC og telefon. Unødvendig lov, det ER allkerede forbudt å forsøke å få sex med mindreårige.

    VI TRENGER IKKE LOVER SOM FORBYR TING SOM ER FORBUDT!!

    Plukk opp horer, de er billige, ta dem med hjem og spis mat, se en film, lag litt helvete for lovmakerene.

    Er det dette de vil bruke penger på, så la dem for faen bruke penger.

    Vi er sjefen, staten er tjener, glem aldri det. Staten er der kun for å tjene våre interesser. Den har ingen verdi i seg selv.

    SvarSlett